Algemene informatie

Verzendkosten binnen Nederland

Gratis verzending voor bestellingen boven € 100,00. Bestellingen met een orderwaarde tussen € 50,00 en € 100,00 hebben € 3,50 verzendkosten. Bestellingen onder de € 50,00 betaalt u € 7,50 verzendkosten. Alle bedragen zijn inclusief btw.

Verzendkosten naar buitenland

Verzendkosten buiten Nederland vanaf € 7,50. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling en van het bedrag van de bestelling. Ook is er een belangrijk verschil in normale of priority verzending! Verzendkosten zijn inclusief BTW.
Deze verzendkosten worden automatisch in onze webshop berekend en aan u getoond in de afwikkeling van uw order. (natuurlijk voordat u uw order definitief maakt!)

Levertijden

Bunkerparts probeert uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van de voorraad die wij hebben. Algemene artikelen hebben wij doorgaans op voorraad. Motorspecifieke artikelen worden voor u besteld, dan is de levertijd afhankelijk van de voorraad bij groothandel/importeur. Wij zullen u hierover informeren.

Bestelling afhalen

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Plasmolen. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat zullen wij contact opnemen. Dit gebeurt telefonisch of via de mail . Afhalen is uitsluitend mogelijk op afspraak.

Let op:  wij hebben geen PIN voorziening en u kunt bij ons niet contant afrekenen.

BETAALMETHODEN

Bunkerparts kent de volgende mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

Vooruit betalen
U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer NL57Rabo0153360976, t.n.v.: Bunkerparts. Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

Ideal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Bancontact
Voor onze Belgische klanten is Bancontact beschikbaar.
Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Creditcard
U kunt de volgende creditcards gebruiken om in onze webshop af te rekenen. Visa, Mastercard en Maestro. U rekent veilig af met uw creditcard, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Paypal
Paypal is een volledig online en wereldwijd betaalsysteem. Voor het gebruik van Paypal brengen wij 3,5% servicekosten (wordt automatisch in onze webshop berekend). Paypal brengt ons een vast bedrag en ruim 4,1% kosten in rekening.

EPS
EPS is een veelgebruikte betaalmethode in Oostenrijk

Giropay
GiroPay is een populair betaalsysteem in Duitsland.

Sofort
Sofort zorgt voor veilige bankoverschrijvingen vanuit België, Duitsland, Italië, Nederland, Oostenrijk en Spanje.

SEPA Direct Debit
Makkelijke betalingen voor particulieren en bedrijven in de Europese Unie.

50% Aanbetaling
Aanbetaling 50%. Restant op rekening, betaling binnen 14 dagen! Maximum orderbedrag € 500,- Uitsluitend beschikbaar voor klanten die een account hebben, wij controleren de gegevens voor we akkoord gaan. Wij behouden ons het recht om niet akkoord te gaan met betaling op rekening, wij nemen dan direct contact op!

RUILEN EN RETOURZENDINGEN

Wat te doen bij retourneren
Wij adviseren onze klanten beschadigde pakketten niet te accepteren. Elk artikel wordt bij ons gecontroleerd voor het verzonden wordt. Mocht U na opening van het pakket alsnog transportschade constateren, moet U binnen 1 werkdag contact met ons opnemen.
Retourzendingen zonder voorafgaand bericht en/of onvoldoende gefrankeerd worden niet geaccepteerd. Klachten over het artikel moet u binnen 2 werkdagen na ontvangst van de zending bij ons melden.

Bij materiaal- of productiefouten geven wij garantie volgens de voorwaarden van de fabrikanten.

AFKOELPERIODE

U heeft het recht door ons geleverde artikelen in ongebruikte toestand binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren in originele onbeschadigde verpakking onder toezending van een kopie van de betreffende factuur. U kunt dit doen zonder opgave van de reden van retour.
Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, betaalt Bunkerparts u de betaalde prijs, met uitzondering van de verzendkosten, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen terug.
Wanneer de door ons afgeleverde artikelen niet binnen de ‘zicht’ termijn van 14 dagen zijn teruggezonden, gelden de zaken als door u zonder enig bezwaar geaccepteerd. Van het retourrecht zijn maatwerk oplossingen uitgesloten. Retourzending van artikelen is voor uw rekening en risico. Het is verstandig bij retourzendingen een verzendbewijs te vragen.
Retourzendingen zonder voorafgaand bericht en/of onvoldoende gefrankeerd worden niet geaccepteerd.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Bunkerparts heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.