Algemene informatie

Verzendkosten binnen Nederland

Gratis verzending voor bestellingen boven € 100,00. Bestellingen met een orderwaarde tussen € 50,00 en € 100,00 hebben € 3,50 verzendkosten. Bestellingen onder de € 50,00 betaalt u € 7,50 verzendkosten. Alle bedragen zijn inclusief btw.

Verzendkosten naar buitenland

Verzendkosten buiten Nederland vanaf € 7,50. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling en van het bedrag van de bestelling. Ook is er een belangrijk verschil in normale of priority verzending! Verzendkosten zijn inclusief BTW.
Deze verzendkosten worden automatisch in onze webshop berekend en aan u getoond in de afwikkeling van uw order. (natuurlijk voordat u uw order definitief maakt!)

Levertijden

Bunkerparts probeert uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van de voorraad die wij hebben. Algemene artikelen hebben wij doorgaans op voorraad. Motorspecifieke artikelen worden voor u besteld, dan is de levertijd afhankelijk van de voorraad bij groothandel/importeur. Wij zullen u hierover informeren.

Bestelling afhalen

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Plasmolen. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat zullen wij contact opnemen. Dit gebeurt telefonisch of via de mail . Afhalen is uitsluitend mogelijk op afspraak.

Let op:  wij hebben geen PIN voorziening en u kunt bij ons niet contant afrekenen.

BETAALMETHODEN

Bunkerparts kent de volgende mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

-Ideal
-Creditcard
-Bancontact
-KBC/CBC Betaalknop
-Belfius Pay Button
-Paypal
-EPS
-Giropay
-Przelewy24
-SEPA direct pay
-Klarna achteraf betalen
-Klarna Betaal in 3 delen

Sommige van deze betaalmethodes zijn land gebonden. Afhankelijk van waar u woont worden de beschikbare methodes aan u getoond in de checkout.


RUILEN EN RETOURZENDINGEN

Wat te doen bij retourneren
Wij adviseren onze klanten beschadigde pakketten niet te accepteren. Elk artikel wordt bij ons gecontroleerd voor het verzonden wordt. Mocht U na opening van het pakket alsnog transportschade constateren, moet U binnen 1 werkdag contact met ons opnemen.
Retourzendingen zonder voorafgaand bericht en/of onvoldoende gefrankeerd worden niet geaccepteerd. Klachten over het artikel moet u binnen 2 werkdagen na ontvangst van de zending bij ons melden.

Bij materiaal- of productiefouten geven wij garantie volgens de voorwaarden van de fabrikanten.

AFKOELPERIODE

U heeft het recht door ons geleverde artikelen in ongebruikte toestand binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren in originele onbeschadigde verpakking onder toezending van een kopie van de betreffende factuur. U kunt dit doen zonder opgave van de reden van retour.
Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, betaalt Bunkerparts u de betaalde prijs, met uitzondering van de verzendkosten, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen terug.
Wanneer de door ons afgeleverde artikelen niet binnen de ‘zicht’ termijn van 14 dagen zijn teruggezonden, gelden de zaken als door u zonder enig bezwaar geaccepteerd. Van het retourrecht zijn maatwerk oplossingen uitgesloten. Retourzending van artikelen is voor uw rekening en risico. Het is verstandig bij retourzendingen een verzendbewijs te vragen.
Retourzendingen zonder voorafgaand bericht en/of onvoldoende gefrankeerd worden niet geaccepteerd.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Bunkerparts heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.